Downloads!

Bedankt dat je mijn QR code hebt gebruikt.
Op deze pagina vind je een hand-out om zelf visueel aan de slag te gaan gratis templates die je kan gebruiken bij (strategie)sessies.  De kracht van visueel werken zit in eenvoud en het samen aan de slag gaan zodat je gebruik maakt van de collectieve intelligentie.

Mocht je vragen hebben of je wilt een strategiegesprek met mij,
neem gerust contact me me op! 

 DOWNLOAD Hand-out

Een handige samenvatting van de training ‘Impactvolle flipovers en templates

Hand-out 'Impactvolle flip-over'

Een handig overzicht van de belangrijkste slides van de training ‘Impactvolle flips en templates’.

Download onderstaand gratis 3 templates. Je kunt ze als PDF groot laten printen om mee aan de slag te gaan. Of je tekent ze na!

Why How What

De gouden cirkel (Simon Sinek) is een eenvoudig model dat kan helpen om helder te krijgen wat je doet, hoe je dit doet en het belangrijkste waarom je het doet. 

Een mooi startpunt om je visie helder te krijgen en jouw verhaal te vertellen.

GAP Analyse

Waar sta je nu en waar willen we morgen staan? Dit template kan helpen om inzicht te krijgen waar een nieuw idee, oplossing of verandering passend is. 

Acties: “Welke specifieke actie(s) kan je vandaag oppakken om een stap dichterbij je gewenste einddoel te komen?”

Brainstorm Associatief

Een brainstorm zet je in om nieuwe ideeën te creëren. Een mooie manier is associatief. Je start met een concrete, open en relevante vraag. Vanuit het belangrijkste (werk)woord ga je associaties opschrijven, verder ideeën genereren (en combineren) om uiteindelijk vier ideeën te kiezen die je verder wilt uitwerken.

BONUS DOWNLOAD

Om de strategie onder de arm mee te nemen een extra bonus download van de roadmap!

Roadmap Strategie

Jouw strategie in beeld!
Een roadmap van de strategie is een samenvatting vanuit de stappen die je al genomen hebt bij de ontwikkeling. Deze tekening (na invulling) kan zo onder de arm worden meegenomen naar de operatie. TIP gebruik de losse elementen in presentaties!

Wil je zelf (meer) aan de slag met tekenen? Schrijf je dan in voor een training zakelijk tekenen. Dit kan zowel (live) online als een fysieke training via een open inschrijving.

Een in-company training binnen jouw organisatie of team? Dat kan! Na het invullen van het contactformulier neem ik op werkdagen contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden.