Visuele diensten

Onderstaand vind je gerealiseerde projecten.
Door op meer te klikken vind je mijn portfolio passend bij de visuele dienst. Wil je graag met mij samenwerken, neem dan vrijblijvend contact me me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een hand-out van een overzicht van mijn portfolio? Download mijn portfolio als PDF.

Praatplaat

Vanuit de kennis die er al is wordt een praatplaat gemaakt die helpt bij:
– het communiceren van je verhaal,
– richting te geven aan een team,
– het in gesprek gaan over een idee.

Strategie

De strategie in beeld!
Neem iedereen mee in de strategie, visie en missie. Aan de hand van een tekening een pitch houden, een kaart versturen of delen op de website. Heel ondersteunend bij meer zichtbaarheid.

Zakelijke tekeningen

Zakelijke tekeningen als aanvulling op tekst verhoogt de effectiviteit van communicatie. Aangepast aan de huisstijl is dit een waardevolle toevoging van jaarverslag, training, blog of boek.

Recordings

Tijdens een event, sessie of workshop live meetekenen. De tekening wordt daarna digitaal opgeleverd zodat deze gedeeld kan worden met de aanwezigen.

Visueel faciliteren

Tekenen inzetten bij workshops en teamsessies brengt naast creativiteit ook veel inzicht en direct zichtbare richtlijnen en mogelijkheden.

Illustraties

Naast zakelijk tekenen zijn illustraties ook mogelijk. Denk aan kleurplaten, illustraties in een tijdschrift, een jaarverslag of blog. Deze hebben een meer authentiek karakter en hebben vaak meer details en kleur.

Empowerment Visual

Jouw missie en creatiekracht als ondernemer in beeld!
Wat zijn de belangrijkste gebeurtenissen in jouw leven geweest die impact hebben gemaakt op jou als ondernemer? Om je dagelijks te herinneren aan jouw creatiekracht en te bevestigen hoe goed je bent!