Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door tekenen en creativiteit. Op de basisschool keek ik altijd uit naar de tekenuren. Mijn eigen beeld van de wereld optekenen. Jaren later was het een logische stap om de kunstacademie te gaan doen. Ik studeerde af als illustrator.

I love to create

Na mijn studie werkte ik als illustrator voor vakbladen en op feesten faciliteerde ik schilderworkshops voor de jarige, bruidspaar etc. Ik merkte dat ik het geweldig vond als ik mensen kon inspireren. Ik besloot om een avondstudie te gaan volgen als eerstegraad docent beeldende kunst. Ik heb daar een fantastische tijd gehad en veel nieuwe inzichten gekregen over verbeelding. Nog steeds maak ik schilderijen en bronzen beelden om mezelf te blijven uitdagen. Ik vind er ook rust doordat je tijdens een creatief proces in een flow komt die enorm veel energie geeft! Deze kennis over het vrijmaken van creatiekracht geef ik graag door met creatie-retreats.

Daarnaast had ik een uitdagende baan waarin ik me ontwikkelde van management assistente tot improver, facilitator, (team) coach en trainer. Ondertussen versta ik de taal van het bedrijfsleven. Tijdens een event kwam ik in aanraking met een visual recorder.

BAM!

Dit wil ik, dit kan ik en dit ga ik doen. Eindelijk had ik voor mezelf de brug gevonden tussen het bedrijfsleven, verbeelding en creativiteit. Ik leer elke dag bij over hoe verhalen vorm te geven in heldere tekeningen, want elke verhaal is anders.

Deze verandering van werk is ergens door gekomen. In 2017 kreeg ik een burn-out. Niet heel vreemd achteraf, maar op dat moment was het voor mij wel shocking! “Hoezo thuis blijven? Ik ben nodig! Morgen ben ik er weer! ” zei ik. Echt niet…uiteindelijk na negen maanden was ik weer back in the field. Met een andere mindset. Terug naar wat ik deed? No way!

Ik heb stap voor stap mijn werk kunnen vormgeven vanuit mijn eigen gecreëerde standaarden die bij mij pasten en mijn talenten de ruimte gaven. Die leer ik je graag en als je vragen hebt loop ik graag even met je mee in je leven. Check dan even mijn aanbod bij life-coaching!

Tijdens de coachopleiding merkte ik dat tekenen ook een waardevolle tool is om in te zetten bij sessies. Gros is een beelddenker en hoe fijn als je ingewikkelde gedachtenpatronen helder kan tekenen voor je coachee! Ik leer je graag de basistechnieken in de dagtraining en maak je sessies nog leuker en kleurrijker.

Tijdens mijn opleidingen bij Plata (zie onder mijn opleidingen) zag ik dat veel organisaties aan het stoeien zijn met het vormgeven van hun verhaal en ook hoe iedereen mee te krijgen. Ik heb een geweldig traject ontwikkeld waarin ik als facilitator zorg dat alle belanghebbenden meegenomen worden in strategieontwikkeling en als visualisator de strategie teken zodat deze in beeld is en blijft!

Waarin kan ik iets voor jou betekenen?

Benieuwd naar mijn stories? Volg me op instagram! (zie onderaan deze pagina).

Opleidingen:
– Trainersopleiding Weg van veranderen – Plata
– TA Management en Organisatie -Plata
– NLP, TA en Systemisch Werken Practitioner -Plata
– Strategisch coachen -Plata
– Teamcoachopleiding – ICM
– Coachopleiding- ICM
– Facilitator Practitioner en Master – Cap Gemini
– Projectmatig Creeren – Phaos
– Alle Agile rollen – Cap Gemini