fbpx

Creatief ontwikkelen met Let’s Go Art

Ik geloof in blijven ontwikkelen. Ik doe dat zelf elke dag door feedback te vragen en ik volg veel trainingen, lees boeken en experimenteer met de kennis die ik heb opgedaan. Zo blijf ik scherp en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, maar het belangrijkste is dat ik er heel blij van word!

Hou jij er ook van om nieuwe dingen te leren? Om met de opgedane kennis aan de slag te gaan en te experimenteren? Ik snap je en voor jou heb ik hele mooie trainingen en workshops die jou verder helpen ontwikkelen in visuele communicatie en visueel coachen.

Ik zie je heel graag bij een van de trainingen!

Mocht je een andere vraag hebben  of een in-company training wenst bijvoorbeeld ‘impactvolle flip-overs’ of ‘neem ze mee met templates’, neem dan contact met me op!

Creatieve groet,

Margo

Training Visueel Faciliteren

Voor alle facilitators en trainers die graag met creatieve werkvormen werken en geloven in de kracht van visueel werken.

Door te tekenen creëer je focus, je komt sneller tot de kern, je kunt op nieuwe ideeën komen en je kunt een groep activeren en commiteren.

Je leert templates maken en hoe je deze kan inzetten.

Training Visueel Coachen

Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoaching, workshops en trainingen. Denk hierbij aan het visualiseren van een strategiegesprek, de levenslijn, een actieplan, een energizer en vloerankers.

“De training visueel coachen is een echte aanrader! Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.
Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”
Jasmijn Jonkers

Eigenaar, Mijn Drukte