fbpx

Leren met Let’s Go Art

Ik geloof in blijven ontwikkelen. Ik doe dat zelf elke dag door feedback te vragen en ik volg veel trainingen, lees boeken en experimenteer met de kennis die ik heb opgedaan. Zo blijf ik scherp en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, maar het belangrijkste is dat ik er heel blij van word!

Hou jij er ook van om nieuwe dingen te leren? Om met de opgedane kennis aan de slag te gaan en te experimenteren? Ik snap je en voor jou heb ik hele mooie trainingen en workshops die jou verder helpen ontwikkelen in visuele communicatie en visueel coachen.

Ik zie je heel graag bij een van de trainingen!

Mocht je een andere vraag hebben  of een in-company training wenst, neem dan contact met me!

Creatieve groet,

Margo

Training Visuele Communicatie ONLINE

Voor iedereen die zijn communicatie wil uitbreiden met een extra tool: tekenen.

Door te tekenen creëer je focus, je komt sneller tot de kern en je kunt op nieuwe ideeën komen.

Tekenmeters ONLINE

Je hebt de online training ‘Visuele Communicatie’ gevolgd en wilt meer!
In deze online training gaan we tekenmeters maken. Je leert meer iconen tekenen, lettering, luisteren en de basis van een praatplaat maken.

Training Visueel Coachen

Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoaching, workshops en trainingen.

Verdiepingstraining Visueel Coachen

Voor als je de basistraining visuele communicatie of visueel coachen hebt gevolgd en je wilt meer!
In deze training van 1 dag gaan we de kennis toepassen op praktijksituaties. Denk hierbij aan het visualiseren van een strategiegesprek, de levenslijn, een actieplan, een energizer en vloerankers. 

“De training visueel coachen is een echte aanrader! Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.
Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”
Jasmijn Jonkers

Eigenaar, Mijn Drukte