Eenvoudig visueel

Een merk dat je gaat helpen om complexe zaken eenvoudig visueel te maken!

Opgericht door mij en Ellie Polfliet van Visualrecording.nl

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Vind je het ook lastig om ingewikkelde processen aan iemand anders uit te leggen?

N

Wil je ook je eigen sessies visuele aanpakken  maar je weet niet hoe?

N

Wil je jouw verhaal versterken door eenduidige visuals die impact hebben?

N

Vind je het lastig om de juiste basis te vinden voor je flipover?

{

“Wist je dat 60% een voorkeur heeft voor beelddenken?”

Wij geloven in de kracht van visueel werken.

Het maakt complexe zaken eenvoudig,  inzichtelijk en transparant.

Hoe maken we het eenvoudig?

Urenlang kan je op zoek zijn naar dat ene plaatje dat jouw verhaal zo goed weergeeft. Of dat je niet weet waar je moet beginnen op een flip-over  om iedereen mee te nemen in jouw plan.

Herkenbaar?

Een van de principes van visueel werken is houd het simpel! Teken de kern en laat de details weg (tenzij deze een functie hebben)
De templates zijn stuk voor stuk inzetbaar van proces tot visie. Combineer ze met iconen en tekst voor krachtige visuals.

Eenvoudig, compact en aanpasbaar!

“Sinds een week of 2 heb ik de ‘Eenvoudig visueel’ waaier in huis.
Als trainer in communicatieve en commerciële vaardigheden weet ik hoe fijn het is om in een training met tekeningen (visuals) te werken; plaatjes zeggen vaak meer dan woorden.

Maar nu komt het; ik ben niet goed in tekenen, maar dan ook echt niet.
De waaier geeft me makkelijke pre-fab tekeningen die ik over kan trekken of in kan scannen en naar believen zelf kan voorzien van kleuren en teksten. Ik hoef ze dus niet zelf te verzinnen en al helemaal niet zelf met veel pijn en moeite proberen te maken,
want daar heb ik nu een template voor!”

– LinCompany –

“Ik teken het wel even voor ons uit!”

Dit kan jouw tekst zijn…

$

Ingewikkelde en complexe processen maak je visueel waardoor het voor iedereen eenvoudig en begrijpelijk wordt.

$

Je hebt 31 templates in handen om nog geen tijd kwijt te zijn aan eindeloos schetsen voor de juiste opzet. 

$

Vanaf de start van een sessie krijg je een groep nog sneller in de actie door een template die samen ingevuld kan worden.

 Introducing .. 

De waaier met 31 templates!

Een bron van inspiratie voor jouw visuele communicatie

Wil je meer?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Even voorstellen…

Ik ben visueel coach en trainer. De afgelopen jaren teken ik veel strategieen en processen voor bedrijven en coachees. Ik geef mijn kennis graag door zodat de kracht van visueel werken steeds meer ingezet kan worden. Ik begeleid mijn sessies ook bij voorkeur visueel zodat ze na de sessie kunnen zeggen: dit is mijn/onze plaat!

In het afgelopen jaar maakte ik de switch naar steeds meer offline trainen. Ik vind de combinatie het meest pretig.

Ik hervond mijn creativiteit met visueel werken en
creerde een nieuwe rol voor mezelf binnen mijn werk.
Dat gun ik jou ook!

Margo


“De training visual coachen is een echte aanrader! 

Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.

Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”

Jasmijn Jonkers van Mijn drukte.