Verdiepingstraining Visueel Coachen

– Live dagtraining –

Heb je de basistraining gedaan en wil je visueel werken  meer  inzetten in je coachpraktijk of training? Graag leer ik je in deze verdiepingstraining nog meer visuele werkvormen en het ontwerpen van de daarbij behorende templates gericht op jouw sessie en training.

Het belangrijkste is je nog meer bewust te worden van de visuele capaciteiten waarover je al beschikt en hoe je deze verder kan ontwikkelen.  

Werkwijze
Tijdens de training staan ervaren en doen centraal. De belangrijkste vaardigheden voor Visueel Coachen lopen als een rode draad door het programma. We starten met het uitbreiden van je iconenbibliotheek. Daarna duiken we meteen de diepte in en gaan we met templates aan de slag die je zelf kan ontwerpen zodat deze passend is bij jouw werkvormen. Na deze dag heb je de middelen en vertrouwen om de volgende dag visueel aan de slag te kunnen gaan.

Voor wie?
Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoaching, workshops en trainingen.
Voor deze training is het noodzakelijk om een basistraining (visuele communicatie) te hebben afgerond. (Combi-korting is 10%)

Investering
Je investering voor deze training is 495 euro exclusief 21% BTW. Een lunch, koffie, thee en een set stiften zijn hierbij inbegrepen.

Datum & Locatie 2022
we houden rekening met de 1,5 meter!

Vrijdag 11 maart 2022
Vrijdag 27 mei 2022

De training start om 9.30 en duurt tot 17.00 uur.

De locatie is Stationsweg 85 te Wezep. Er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig.

Ik reserveer mijn plek voor de verdiepingstraining Visueel Coachen!

Trainingsdatum

15 + 8 =

Door uw plek te reserveren gaat u akkoord met de privacy verklaring Let’s Go Art.

Wat zeggen de deelnemers?

“Ik kijk terug op een fijne dag. De training is uniek en Margo voegt hier persoonlijke aandacht aan toe. Aandacht voor mijn wensen, maar ook voor het tekenen van veel voorkomende emoties/strubbelingen.
Ze heeft een mooie verdeling tussen theorie en zelf tekenen. Hierin hebben we drie templates gemaakt, die ik direct in de praktijk kan gaan inzetten. Kortom een inspirerende dag, waarbij ik de dag zelf al ben gaan tekenen voor mijn praktijk. 
De training is niet alleen voor coaches. Juist voor iedereen die effectiever wil communiceren door middel van tekenen. De kraht van visuals en minder tekst.”
Annemarie Knoop

Wandelcoach, Annemarie Knoop