Ben je een echte beelddenker en zou je dat meer willen inzetten in je coachpraktijk of training? Leer luisteren met de stift en maak je coaching/training nog effectiever en vooral leuker! Graag leer ik je in een dagtraining de basis van visueel denken, tekenen, samen tekenen, visuele templates en hoe je dit kan inzetten binnen jouw praktijk. Ik krijg vaak vragen zoals:

  • Over welke vaardigheden moet ik beschikken?
  • Wat heb ik allemaal nodig?
  • Moet ik goed kunnen tekenen?

Het belangrijkste is je bewust te worden van de visuele capaciteiten waarover je al beschikt en hoe je deze verder kan ontwikkelen. Het is een echte aan de slag-training zodat je goede creatieve moed en nieuwe inzichten mee kan nemen en inzetten binnen jouw praktijk. Ik geloof enorm in de kracht van visualiseren en dat het een meerwaarde kan zijn bij sessies, trainingen en workshops. Graag deel ik mijn kennis met jou tijdens deze dag!

Werkwijze
Tijdens de training staan ervaren en doen centraal. De belangrijkste vaardigheden voor Visueel Coachen lopen als een rode draad door het programma. We starten met de basis en in de middag gaan we met templates aan de slag die je zelf kan ontwerpen zodat deze passend is bij jouw werkvormen. Na deze dag heb je de basis vaardigheden en middelen om de volgende dag ermee aan de slag te kunnen gaan.

Voor wie?
Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoaching, workshops en trainingen.
Tekentalent is niet nodig!

Investering
Je investering voor deze training is 495 euro exclusief 21% BTW. Een lunch, koffie, thee en een set stiften zijn hierbij inbegrepen.

Datum & Locatie 2022

vrijdag 4 maart

vrijdag 20 mei

vrijdag 8 juli

De training start om 9.30 en duurt tot 17.00 uur.

De locatie is Stationsweg 85 te Wezep. Er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig.

Ik reserveer mijn plek voor een training Visueel Coachen!

Trainingsdatum

1 + 9 =

Door uw plek te reserveren gaat u akkoord met de privacy verklaring Let’s Go Art.

Wat zeggen de deelnemers?

Jasmijn Jonkers

Jasmijn Jonkers

Eigenaar van Mijn Drukte

“De training visual coachen is een echte aanrader! Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.
Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”
Annemarie Knoop

Annemarie Knoop

Persoonlijke wandelcoach

“Ik kijk terug op een fijne dag. De training is uniek en Margo voegt hier persoonlijke aandacht aan toe. Aandacht voor mijn wensen, maar ook voor het tekenen van veel voorkomende emoties/strubbelingen.
Ze heeft een mooie verdeling tussen theorie en zelf tekenen. Hierin hebben we drie templates gemaakt, die ik direct in de praktijk kan gaan inzetten. Kortom een inspirerende dag, waarbij ik de dag zelf al ben gaan tekenen voor mijn praktijk. 
De training is niet alleen voor coaches. Juist voor iedereen die effectiever wil communiceren door middel van tekenen. De kracht van visuals en minder tekst.”