Versterk je communicatie met zakelijk tekenen

– Online training –

Visueel werken is onderdeel van effectieve communicatie. Samen met gesproken en geschreven tekst vormt dit een ijzersterk trio. 60% van de mensheid is beelddenker en als je goede visuals hebt dan heb je al van meer dan de helft de aandacht.

Bij een presentatie, training, of coachsessie is een visual vaak een goede keuze.

Via google kan je er genoeg vinden, maar dat zijn standaard visuals of specifiek voor een bedrijf. En voor je het weet ben je uren aan het zoeken op het internet.

Je wilt je eigen tekening die jouw strategie weergeeft. Stel je voor dat je vol vertrouwen met een stift op een flip-over kan neerzetten wat je doel is en hoe je dit gaat behalen. Of dat je een tekening hebt die uitnodigt om over in gesprek te gaan of in de actie.

In de onlinetraining: ‘Versterk je communicatie met zakelijk tekenen’ leer ik je de basis van zakelijk tekenen en hoe je een visual met impact opbouwt.

Wat is zakelijk tekenen?

Zakelijk tekenen is communiceren met behulp van tekeningen in een zakelijke context.

Tekeningen activeren het visuele brein (rechter hersenhelft) en helpen in communicatie en de gewenste uitkomst van interactie.

Door te tekenen creëer je focus, je komt sneller tot de kern en je kunt op nieuwe ideeën komen.

Het is een extra tool bij het visualiseren, uitdenken en uitdragen van ideeën, strategieën en processen.

 Wat leer je tijdens deze online training?

Aan het eind van de training:

  • Weet je waar tekenen bij kan helpen
  • Ken je het visuele alfabet
  • Weet je de 3 essentiële checkvragen
  • Ken je de 8 basiselementen voor een goede visual
  • Ben je al concreet aan de slag geweest
  • Zit je vol creatieve moed!

Doelgroep
Iedereen die zijn communicatie wil uitbreiden met een extra tool: tekenen.

Investering
Je investering voor deze training is 225 euro inclusief 21% BTW. Je krijgt een toffe box met materiaal van tevoren opgestuurd. Je hoeft alleen je eigen thee en koffie te verzorgen.

Data
De training vindt plaats via Zoom op de onderstaande data

Woensdag 5 oktober 2022

Woensdag 2 november 2022

De online training start om 9.00 en duurt tot  12.00 – 12.30 uur

Je ontvangt van tevoren de link voor de zoomsessie in je inbox.

 

Bij het aanschaffen van de training ga je akkoord met de privacy verklaring Let’s Go Art.

Wat zeggen deelnemers?

Jasmijn Jonkers

Eigenaar van Mijn Drukte

“De training visual coachen is een echte aanrader! Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.
Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”

Annemarie Knoop

Persoonlijke wandelcoach

“Ik kijk terug op een fijne dag. De training is uniek en Margo voegt hier persoonlijke aandacht aan toe. Aandacht voor mijn wensen, maar ook voor het tekenen van veel voorkomende emoties/strubbelingen.
Ze heeft een mooie verdeling tussen theorie en zelf tekenen. Hierin hebben we drie templates gemaakt, die ik direct in de praktijk kan gaan inzetten. Kortom een inspirerende dag, waarbij ik de dag zelf al ben gaan tekenen voor mijn praktijk. 
De training is niet alleen voor coaches. Juist voor iedereen die effectiever wil communiceren door middel van tekenen. De kracht van visuals en minder tekst.”