Creëer jouw vision board en manifesteer jouw dromen!

Je hebt je werk, je zorgen, je sociale leven en je naasten. De tijd lijkt steeds sneller te gaan en een jaar is zo voorbij. Een dag stilstaan bij het afgelopen jaar en je intenties zetten voor het komende jaar zorgt voor meer bewustzijn. Wat wil jij dit jaar bereiken? Wat gun jij jezelf? Wat is jouw verlangen? In een vision board maak je verlangens zichtbaar om jouw doelen te realiseren in 2023.

Creatiekracht
Een vision board is een collage van hoe jij je wilt voelen en jouw doelen. Deze collage stel je samen door beelden, tekst en kleur. Op het moment dat je je doelen, dromen en visie visueel maakt, maak je deze concreet en heb je meer focus op het realiseren hiervan. Zo manifesteer je jouw dromen.

Margo van Bork

Margo van Bork

Trainer / Coach

 

Hoe ziet de workshop dag eruit?
We gaan eerst even stilstaan bij het afgelopen jaar. Wat heb je bereikt en waar ben jij dankbaar voor? Daarna doen we een korte, laagdrempelige visualisatieoefening doen. Ter ontspanning en als focus op je wensen om de juiste mindset voor je intenties te creëren.

Vervolgens gaan we een start maken met jouw vision board. Dit verloopt volgens een stappenplan wat helpt bij het maken van keuzes en om perfectie te voorkomen. Aan het einde van de workshop bespreken we jouw vision board en hoe je deze kan inzetten.

“Ik geloof enorm in de kracht van visueel werken!”

Als visueel facilitator en coach ben ik veel aan het werk met de ander. Ik zoek de verbinding in het hier en nu om samen te kijken naar wat is en de verlangens om daarna de mogelijkheden te onderzoeken om de gewenste resultaten te bereiken in de toekomst.

Na deze workshop heb jij:

  • Woorden en beelden gegeven aan jouw droom
  • Belangrijke tijd in jezelf geïnvesteerd
    je verlangens, dromen en doelen helder
  • Een bijzondere en persoonlijke collage
  • Een goede start van het nieuwe jaar
  • Een middel om je dromen te manifesteren.

Hoe fijn is het als je je wensen en intenties elke dag kan bekijken die jou een boost meegeven gedurende de dag!

Door visueel te werken maak je onderwerpen concreet en zichtbaar zodat er meer focus is op het realiseren van verlangens en doelen.

Zo manifesteer je jouw dromen!

Voor wie is het
Wil je 2023 ook met een positieve mindset starten?
Vind je het ook prettig om je dromen al voor je zien?
Mis je de rust om een moment voor jezelf te plannen en de tijd te gunnen aan jezelf?
Wil je ook bewuster van jouw verlangens het jaar 2023 in gaan?

Als je deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, dan is deze workshop echt iets voor jou. Iedereen die vorm wil geven aan zijn/haar dromen vanuit zingeving, creativiteit en positieve intentie is welkom om deel te nemen.

Praktisch
De workshop vindt plaats in Wezep in een creatieve ruimte; ‘InhetAtelier’. Je krijgt een bord/canvas waarop je je visie kan vormgeven. Er zijn voldoende tijdschriften, papier, stiften en divers knutselmateriaal. Voel je vrij om eigen spullen mee te nemen, zoals foto’s, of stiften waarmee je fijn kunt werken. Verder zorg ik voor koffie, thee en iets lekkers. Bij de lunch serveer ik soep, neem gerust je eigen broodjes mee.

Investering
De investering voor de training is slechts 111 euro (inclusief BTW). Dit is inclusief materiaal voor de collage, koffie/thee en een heerlijke soep bij de lunch.

ACTIE!!!  Wanneer je een tweede persoon meeneemt krijgt deze 23% korting vanwege het nieuwe jaar 2023.

Datum & locatie
Datum:    woensdag 21 december 2022
Tijd:          10.00 – 16.00 uur
Locatie:   Stationsweg 85 te Wezep

Er is plek voor 6 personen. VOL =VOL.

Ik ben erbij woensdag 21 december!

Ja/Nee

3 + 2 =

Door uw plek te reserveren gaat u akkoord met de privacy verklaring Let’s Go Art.