fbpx

Training zakelijk tekenen

-Maak het visueel-

Visueel werken is onderdeel van effectieve communicatie. Samen met gesproken en geschreven tekst vormt dit een ijzersterk trio. 60% van de mensheid is beelddenker en als je goede visuals hebt dan heb je al van meer dan de helft de aandacht.

Bij een presentatie, training of uitleggen is een visual vaak een goede keuze.

Stel je voor dat je vol vertrouwen met een stift op een flip-over kan neerzetten wat je wilt vertellen. Of dat je een tekening hebt die uitnodigt om over in gesprek te gaan of in de actie.

In deze training leer ik je de basis van zakelijk tekenen en hoe je een visual met impact opbouwt.

Wat is zakelijk tekenen?

Zakelijk tekenen is communiceren met behulp van tekeningen in een zakelijke context.

Tekeningen activeren het visuele brein (rechter hersenhelft) en helpen in communicatie en de gewenste uitkomst van interactie.

Door te tekenen creëer je focus, je komt sneller tot de kern en je kunt op nieuwe ideeën komen.

Het is een extra tool bij het visualiseren, uitdenken en uitdragen van ideeën, strategieën en processen en bij leren en ontspannen!

Wat leer je tijdens deze training?

Aan het eind van de training:

  • Weet je waar tekenen bij kan helpen
  • Ken je het visuele alfabet
  • Heb je een start gemaakt met je iconen bibliotheek
  • Heb je geoefend met lettering
  • Weet je de 3 essentiële checkvragen
  • Ken je de 8 basiselementen voor een goede visual
  • weet je hoe je een metafoor kan gebruiken
  • Ben je al concreet aan de slag geweest
  • Zit je vol creatieve moed!

Doelgroep
Iedereen die zijn communicatie wil uitbreiden met een extra tool: tekenen.

Investering
Je investering voor deze training is 119 euro exclusief 21% BTW. Je krijgt een gaaf materiaalpakket van tevoren thuisgestuurd!

Data
De training vindt online plaats via Zoom. Max. aantal deelnemers is 6.

Vrijdag 16 april 2021

De training start om 9.00 en duurt tot 14.30 uur

Bij het aanschaffen van de training ga je akkoord met de privacy verklaring Let’s Go Art.

Wat zeggen deelnemers?

Kris van der Werve

Kunstenaar, Creatief inspirator

“Onlangs heb ik de online training Visueel communiceren gevolgd bij Let’s go art. Zo dat was gaaf! 
Tijdens de training werden we stapje voor stapje meegenomen in de wereld van het visueel communiceren. Veel tips en info werd afgewisseld met leuke tekenopdrachten.
Alles simpel en in kleine stapjes waardoor je zelfvertrouwen in (zakelijk) tekenen groeit. Door de persoonlijke aanpak van Margo was er veel ruimte voor feedback op onze tekeningen, tijdens en zelfs nog na de training.

Na het volgen van deze training weet ik het zeker: hier wil ik veel meer mee gaan doen!”

Jessica Pootjes

“Ter voorbereiding op de training kreeg ik een pakket met benodigdheden toegestuurd. Dit open te maken voelde als een cadeau voor mezelf, met niet alleen nuttige dingen, maar ook een persoonlijk kaartje en wat lekkers. Ik had geen ervaring met Zoom, maar alles werkte prima. We begonnen met een startopdracht om er meteen even in te komen. Heel erg nuttig. Het boekje dat in het pakket zat werd heel duidelijk toegelicht en we hebben ook zelf geoefend. Daardoor ben ik over mijn eigen drempel gestapt, want tekenen is niet mijn talent. Door toch te doen, onder leiding van Margo ben ik er achter gekomen dat ik wél kan tekenen. Wat een heerlijk gevoel! Margo heeft ook geholpen met het vormgeven van een eigen idee dat ik had. Deze kon ik meteen de week erop toepassen in mijn praktijk. Kort gezegd heb ik nu meer zelfvertrouwen en meer tools om mijn theorie visueel te maken voor mijn ‘publiek’.

Annemarie Knoop

Persoonlijke wandelcoach

“Ik kijk terug op een fijne dag. De training is uniek en Margo voegt hier persoonlijke aandacht aan toe. Aandacht voor mijn wensen, maar ook voor het tekenen van veel voorkomende emoties/strubbelingen.
Ze heeft een mooie verdeling tussen theorie en zelf tekenen. Hierin hebben we drie templates gemaakt, die ik direct in de praktijk kan gaan inzetten. Kortom een inspirerende dag, waarbij ik de dag zelf al ben gaan tekenen voor mijn praktijk.