Kracht(ig) in beeld

Na dit programma ben je behendig met de stift en weet je hoe je visueel werken kan inzetten bij sessies, coachen en trainen. Visueel werken helpt bij betrekken, onthouden en enthousiasmeren. Voor jezelf is het dat stukje creativiteit die effectief werkt en veel plezier geeft!

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Vind je het ook lastig om ingewikkelde processen aan iemand anders uit te leggen?

N

Wil je ook je eigen strategie met visuals vormgeven maar je weet niet hoe?

N

Wil je jouw verhaal versterken door eenduidige visuals die impact hebben?

N

Vind je het prettig als er 1 lijn zit in kleur en uitstraling van jouw visuals?

{

“Wist je dat 60% een voorkeur heeft voor beeldenken?”

Ik geloof in de kracht van visueel werken.

Het maakt complexe zaken eenvoudig,  inzichtelijk en transparant.

Mijn eerste kennismaking met visuele communicatie

Na mijn studie aan de kunstacademie werkte ik als illustrator voor vakbladen en op feesten faciliteerde ik schilderworkshops voor de jarige, bruidspaar etc. Ik merkte dat ik het geweldig vond als ik mensen kon inspireren.

Ik besloot om een avondstudie te gaan volgen als eerstegraad docent beeldende kunst. Ik heb daar een fantastische tijd gehad en veel nieuwe inzichten gekregen over verbeelding. Nog steeds maak ik schilderijen en bronzen beelden om mezelf te blijven uitdagen. Ik vind er ook rust doordat je tijdens een creatief proces in een flow komt die enorm veel energie geeft!

Daarnaast had ik een uitdagende baan waarin ik me ontwikkelde van management assistente tot improver, facilitator, (team) coach en trainer. Ondertussen versta ik de taal van het bedrijfsleven. Tijdens een event kwam ik in aanraking met een visual recorder.

BAM!

Dit wil ik, dit kan ik en dit ga ik doen. Eindelijk had ik voor mezelf de brug gevonden tussen het bedrijfsleven, verbeelding en creativiteit. Ik leer elke dag bij over hoe verhalen vorm te geven in heldere tekeningen, want elke verhaal is anders.

“Ik doe altijd dingen die ik niet kan, zodat ik ze leer”

– Picasso-

“Ik teken het wel even voor ons uit!”

Dit kan jouw tekst zijn…

$

Ingewikkelde en complexe zaken maak je visueel waardoor het voor iedereen eenvoudig en begrijpelijk wordt.

$

Je hebt een extra tool in handen om nog meer aan te kunnne sluiten bij beelddenkers.

$

Vanaf de start van een sessie krijg je een groep nog sneller in de actie door een template die samen ingevuld kan worden.

 Introducing .. 

KRACHT(IG) IN BEELD

Leer zakelijk tekenen en toepassen voor jouw vakgebied

KRACHT(IG) IN BEELD is een (online) programma met begeleide lessen via Zoom om alle ins & outs te leren van het visueel communiceren. Daarnaast is er de mogelijkheid om je te verdiepen tijdens een offline dag in Elburg in visueel coachen. Ik vind het mooi om het visueel werken te combineren met het coachen. Ik wil mijn lessen graag doorgeven.

DE INVESTERING EN WAT KRIJG JE PRECIES?

Extra bonussen:

Bonus 1:

Waaier met maar liefst 30 templates!

Wil je graag een praatplaat of template maken voor een sessie of training?  Maar heb je geen idee wat een goede basis is? Of waar je moet beginnen? In deze waaier vind je 30 voorbeeldplaten die je kan gebruiken als basis voor jouw visual. Combineer deze met extra iconen en tekst en je kunt ermee aan de slag.

(waarde € 15,-)

Bonus 2:

Masterclass ‘Creatief denken en doen’

Creativiteit is toch je uiten in een schilderij, beeldhouwwerk of koken? Ja, dat is creatief doen! We zijn allemaal creatief op onze eigen manier. Wat vond jij het leukste op de kleuterschool? Waarin vergat je de tijd? Je kent vast zo’n moment en vaak ging dat vroeger samen met ‘spelen’. Naarmate je ouder wordt en je meer verplichtingen hebt op een dag zijn we vergeten om te spelen en zijn we vaak moe aan het einde van een werkdag. Als je jezelf de tijd gunt om bewust je creativiteit aan te zetten, gaat dit je veel opleveren. Je gaat momenten van flow ervaren, meer energie,  nieuwe mogelijkheden zien. Tijden deze masterclass leg ik je uit hoe je jouw creativiteit weer kan aanzetten! 

(waarde € 49,-)

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Even voorstellen…

Ik ben visueel coach en trainer. De afgelopen jaren teken ik veel strategieen en processen voor bedrijven en coachees. Ik geef mijn kennis graag door zodat de kracht van visueel werken steeds meer ingezet kan worden. Ik begeleid mijn sessies ook bij voorkeur visueel zodat ze na de sessie kunnen zeggen: dit is mijn/onze plaat!

In het afgelopen jaar maakte ik de switch naar steeds meer offline trainen. Ik vind de combinatie het meest pretig.

Ik hervond mijn creativiteit met visueel werken en creerde een nieuwe rol voor mezelf binnen mijn werk. Dat gun ik jou ook!

Margo


“De training visual coachen is een echte aanrader! 

Nu, enige maanden later, ben ik nog steeds elke dag aan het tekenen. Natuurlijk is mijn enthousiasme mede versterkt door de vormgeving van de cursus. Margo heeft mij op een zeer prettige, professionele en leuke manier visueel leren tekenen.

Deze cursus is echt niet alleen geschikt voor coaches. Ik zou het eigenlijk ouders, leerkrachten, opa en oma’s en ook jeugd aanraden! Omdat soms een tekening je erg kan helpen iets duidelijk te maken. Het zorgt voor inzicht, overzicht en kan je oprecht verder helpen als je even het overzicht even kwijt bent. Echt een verrijking bij communicatie!”

Jasmijn Jonkers van Mijn drukte.